lauantai 17. lokakuuta 2015

Uljaksen futsaljoukkue tekee uutta nousua


Otsikon mukaisesti Uljaan futsaljaosto on päättänyt herättää joukkuetta kuolleista ja on tehnyt merkittäviä muutoksia, joiden on tarkoitus saada uutta energiaa joukkueen toiminnalle 2015-2016 kauden ajaksi.


Pelimiehistä Fagu ja Jumpe ottivat vastuuksi media -puolen eli ylläpitävät Uljaksen instagram-tiliä, joka löytyy @uljasfutsal -tunnuksella. Islantilaistumassa oleva Rike ottaa hoidettavaksi valmennuksen jatkossakin, sillä hän on hoitanut tämän puolen todella hyvin ja kunnioittavasti johdattaen kahdesti upeaan SM -kultaan. Make keskittyy jatkossa enemmän huoltoon unohtamatta kuitenkin roolia varapelaajana ja hoitaa myös joukkueenjohtajan tehtäviä. Uljaksen puheenjohtajaa Malkamäen Jaria nimitettiin joukkueenjohtajaksi. Saku ja Jumpe huolehtivat harrastesarjaan liittyvistä asioista, tämän lisäksi Saku hankkii uudet pelipaidat. Jumpe hoitaa bloggauksen vanhan mallin mukaisesti. Fagu taitavana tilastonikkarina tietenkin on vastuussa tilastoinnista. Make ja Jari toimivat matkanjohtajina DCL -turnausmatkan aikana. Näillä mennään alusta loppuun ja meillä on asetettu hashtägiksi #roadtodcl eli meidän matka DCL:iin.




Häh DCL? Se on Deaf Champions League, jossa Uljas edustaa kuurojen Suomen Mestaruuden myötä. DCL:n pelattava muoto on viiden päivän kestävä turnaus. Tämän kertainen DCL 2016 pidetään helmikuun 9.-14.2.2015 aikana Espanjan lämmössä - Huelvassa, joka on Portugalian ja Espanjan rajalla sijaitseva kunta. Sinne pääsee vain maiden mestarijoukkueet ja viimevuoden DCL-mestari.
Tämä DCL on Uljaan futsalkauden huipentuma, eikä sinne lähdetä pelleilemään vaan tosissaan pelaamaan ja yrittämään parhaamme. Tästä osoituksena että olemme solmineet erään lyhyen, mutta mahtavan pelimiehen kanssa sopimuksen täksi kaudeksi, koodinimi on mali sekä palasimme legendaariseen Tampereen piirin harrastesarjaan.










Rahankeräystä varten Uljas piti jo ensimmäisen menestyksekkääksi tulleen arpajaisillan. Rahaa tuli kerättyä arvioitua kaksi kertaa enemmän. Se osoittaa, että Uljaan jäsenet tai ylipäätään Tampereen viittomakieliset haluavat tukea meidän unelmaa, mikä on hieno juttu.

Odotellen kauden alkua,
Juuso Toivonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti