sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Harrastesarjapelien raportit 29.11.2015

Uljas vs. APA
Yleisömäärä: 17
Lopputulos: 1-6
MVP(Most Valuable Player): Antti Terho
Raportti:
Lähdettiin otteluun pienin muutoksin, kun ykkösmaalivahti ja viherlaaksolaisvahvistus estyivät tulemasta pelaamaan. Ensimmäinen ainakin tuli paikalle ja analysoi meidän pelaamista sivustakatsojana. Ei meillä ollut mitään hajua millainen vastustaja on APA. Heidän tultaessa hämmästyttiin heidän vaihtopelaajien määrää. Ei meinannut penkit riittänyt jokaiselle. Lähdettiin otteluun passiivisella taktiikalla eli korostui oman pään puolustuksen tärkeyttä, koska meidän taakse oli pistetty liskomiehen sijasta burnsmainen Make, joka tuli tuuraamaan kahden vuoden tauon jälkeen. Ei siis prässätty korkealta ja koitettiin lähteä rakentamaan rauhallisesti, koska on uudetkin pelaajat kentällä. Vastustaja valitsi aggressiivisen taktiikan, jossa prässäsivät korkealta ja hyökkäsivät nopeesti.
Varovaisen alun jälkeen vastustaja löysi tavan pelata meitä vastaan, ja oltiinkin sitten kusessa melkein koko lopun. Kakkosvitja suoriutui pelitapahtumista paremmin kuin ykkösvitja, sillä he avasivat peliä yksinkertaisemman kaavan kautta. Ykkösvitja haki kuvioitaan vielä. Make teki tärkeitä jopa venyviä torjuntoja, joka palautti mieleen liskomiehen parivuoden takaa spagaattitorjunnat. Meillä oli omatkin paikat kääntää ottelu edukseemme, mutta viimestely ontui. MVP meni ansaitusti koko elämänsä ensimmäistä kertaa futsalia pelaanneelle Terholle, joka viimesteli millintarkasti oikealla jalalla onetimerista Riisasen esityöstä.

1+0 Antti Terho
0+1 Miro Rissanen

AC HC vs. Uljas
Yleisömäärä: 5 mutta lopussa oli 50!
Lopputulos: 4-3
MVP: Miro Rissanen
Raportti:
Kokoonpanoja ei ole muuteltu seuraavaan otteluun, mutta taktiikkaa palautettiin vanhaan malliin, joka osoittautui onnistuneeksi valinnaksi. Vastustaja edellistä heikompi taitotasoltaan, mutta antoi jokatapauksessa tiukan vastuksen. Annettiin vastustajan pyörittää peliä rauhassa heidän omalla puoliskollaan.
Oman pään puolustus nukahti pari kertaa, joista vastustaja rokotti nopeasti pari maalia heppoisen oloisesti. Toiseen takaiskuun tajusimme olevamme kentällä. Ykkösvitja tuolloin laittoi liekkeihin bensaa, ja alkoi vyöryä vastustajan päähän näteillä kuvioilla. Viimestely ontui jälleen taas. Maalintekijä SakuPetteri jumalan armosta avasi lopulta hanat, jonka perään sitten Fagu pisti pallon maaliin. Vastustaja oli jo edelleen johdossa 4-2, kunnes Riisanen huiputti vastustajaa syöttämällä suoraa hänelle, josta veti WTF -olotilassa omaan maaliin. Muutenkin Riisanen piti kakkosvitjaa vaarallisena omilla yksilösuorituksilla. 4-3 tilanteessa aloimme antaa enemmän painetta nostamalla prässäyspeliä toiseen asteeseen. Koettelimme maalikehikkoa moneeseen otteeseen ja vastustajan maalivahti oli kuumaa kamaa nopeilla refleksitorjunnoilla. Toisen erän puolessa välissä vastustajien leiristä eräs alkoi käydä kuumana ja meidän leiristä muutama lähti mukaan kuumottavaan leikkiin tönimällä ja fyysisellä pelillä. Matsin kuumuusaste nousi taivaisiin, joka kiri myös muiden pelien katsojien korviin ja tulivat paikalle todistamaan kuumaa loppuminuuttien taistelua. Heidän maalivahdin turvin voittivat lopulta matsin, sillä vastustaja ei ole oikein saanut mitään aikaiseksi neljän maalin lisäksi hyökkäyspäässä.

1+1 Saku Lehtonen
1+1 Christer Fagerström

Lyhyesti yhteenveto peleistä:
Oli hyvä avata kauden, ja löytää heikkoudet heti jo ensimmäisissä peleissä. Niitä lähdetään paikkamaan seuraavilla otteluilla, jotka ovat 20.12. Unohtamatta sitä, että peleissä oli myös paljon hyvää ja positiivista.

Terveisin Juuso Toivonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti